Костопільська громада отримала пожежний автомобіль

Дата: 06.04.2023 10:55
Кількість переглядів: 236

Міжнародні партнери продовжують реагувати на запити Костопільської громади. Цього разу передали пожежний автомобіль.

Одним із давніх партнерів Костополя у Польщі є Добре Місто Ольштинського повіту Вармінсько-Мазурського воєводства. Місцева влада повіту залучила своїх німецьких партнерів, аби передати на Костопільщину пожежне авто та іншу допомогу.

"Зі свого боку Ольштинський повіт подбав про оформлення експортних документів митним агентством. Оснастив транспортний засіб двома електрогенераторами та засобами гігієни", - розповів ольштинський староста Анджей Абако.

Відтак завдяки польським партнерам, Костопільська громада отримала пожежний автомобіль Mercedes-Benz вартістю понад 70 тисяч злотих. Резервуар пожежного авто вміщає 2410 літрів води. Його доставив на територію України бурмістр Доброго Міста Ярослав Ковальський.

Польських партнерів зустрічали біля кордону в.о. міського голови Давид Дідух, заступник міського голови Юрій Кузнюк, начальник управління інфраструктури КМР Дмитро Гаврилюк та костопільський волонтер Юрій Хоменюк. Полякам вручили подарунки та подяки від Костопільської міської ради. Також вдалося поспілкувалися щодо майбутньої співпраці та потреб громади.

"Було приємно познайомитися із друзями нашої громади. Зустріч була важливою та результативною. Адже вдалося досягнути попередніх домовленостей із бурмістром Доброго Міста Ярославом Ковальським щодо передачі ще одного транспортного засобу в майбутньому. Це те, чого зараз бракує у віддалених селах Костопільщини", - підсумував в.о. міського голови Давид Дідух.

Нині пожежний автомобіль перебуває на території КП КМР "Костопількомунсервіс". Згодом його передадуть для використання в старостинських округах під час надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.