Пільговий проїзд у громадському транспорті можливий лише за е-квитком

Дата: 13.04.2023 10:17
Кількість переглядів: 490

Днями трапилася ситуація в громадському транспорті КП КМР "Костопількомунсервіс", яка набула розголосу. Міська рада не може залишатися осторонь питання проїзду дітей Героїв. Відтак заступник міського голови Юрій Кузнюк провів бесіду із перевізником. Як пояснив водій, дитина не мала пільгового е-квитка, який вона може отримати безкоштовно у ЦНАПі.

Зазначимо, що керівництву навчальних закладів було доручено проінформувати батьків та школярів щодо учнівських квитків. Окрім цього, школи мали би підготувати списки дітей, які мають право на безоплатний проїзд і подати їх в управління освіти Костопільської міської ради, аби дитина могла скористатися своїм правом.

Згідно із рішенням виконавчого комітету, пільгові перевезення у громадському транспорті КП КМР "Костопількомунсервіс" можливі лише за електронним квитком.

"Раніше було виділено два пільгових місця в автобусі. Пасажири отримували картки для безоплатного проїзду в транспорті і повертали їх водію після поїздки. Та коли ЦНАП розпочав видавати пільгові електронні квитки, ми відмовилися від цих карток в автобусах. Відтак, пільговий проїзд тепер можливий тільки за е-квитком", -  пояснив очільник КП КМР "Костопількомунсервіс" Ігор Онищук.

Костопільська міська рада не скасовувала пільги. Вони і надалі діють для тих громадян, які мають право на отримання пільгового електронного квитка.

"Ми системно повідомляємо про видачу е-квитків на всіх ресурсах. Із лютого кожен, хто має на це право, може прийти у ЦНАП та безкоштовно отримати е-квиток. Це стосується і дітей, щоправда в цьому випадку активність повинні проявити і навчальні заклади. Наразі перевіряємо чи всі подали списки пільговиків, аби уникнути подібних ситуацій в майбутньому", - підсумував заступник міського голови Юрій Кузнюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних