Корнійчук Андрій Олександрович

Дата: 02.03.2023 09:17
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Народився 4 жовтня 1983 року - загинув 20 лютого 2023 року

Андрій Корнійчук народився і жив у місті Костопіль. Навчався в гімназіях №3 та №6. Здобув фах електрика у Костопільському будівельно-технологічному коледжі. Навчався в Рівненському міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені Степана Дем’янчука,  де здобув спеціальність вчителя фізичної культури та реабілітолога. Працював заступником директора в Костопільській  управляючій компанії БЖКП. Відповідально ставився до роботи, любив все планувати заздалегідь, тримав на контролі всі роботи та об’єкти, що перебували в підпорядкуванні  підприємства.

У 2020 році був обраний депутатом Костопільської міської ради. Мав багато планів і мрій для покращення благоустрою й екологічного стану в рідному місті. Але громадську діяльність почав ще задовго до того, оскільки у свій час, будучи помічником депутата місцевої ради, робив все можливе для того, щоб рідне місто процвітало. Андрій Корнійчук був депутатом нового зразку. Завжди був за справедливість – дуже прямий і чесний, не любив брехні.

Андрій займався виготовленням корпусних меблів, згодом захопився роботою по дереву, ставши фахівцем цієї справи. Був митцем по життю, хотів прикрашати світ довкола себе. Власноруч звів будинок, де жив із родиною. Мав багато планів стосовно благоустрою мікрорайону Хмизи, де мешкав – зокрема хотів втілити проекти щодо нових тротуарів з велодоріжками, дорожнього покриття та зупинок міського транспорту. Мав мрію звести дитячий майданчик.

Під час повномасштабної війни Андрій Олександрович приєднався до лав Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Став бійцем 25-ої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Після навчання в Житомирі бригаду Андрія відразу відправили на нульові позиції і весь період служби пройшов там. Обіймав посаду гранатнометника. Чоловік мав сильне бажання бути максимально корисним і продуктивним. Перебуваючи на нульових позиціях під постійними обстрілами, знайшов можливість пройти онлайн – навчання з управління дронами.

Побратими відзначали його позитивне мислення, відданість дружбі, надійність, наголошуючи, що він був кращим серед них.

«Андрійко був люблячим, турботливим, мудрим татусем; коханим, вірним чоловіком; чуйним сином і вірним другом. Він для нас завжди був позитивом і рушійною силою. Мав багато запалу до життя. В його руках все горіло. Віддавався своїй справі на 100%. «Якщо щось і робити то максимально якісно», – говорив Андрійко. Завжди хотів змінювати світ на краще. Був філософом і мав надзвичайну глибину всередині. Був розумним порадником і надійною опорою в нашому житті з дівчатками. Кредо життя: «Слова придумані для брехні, правда відкриється у вчинках». Прожив 39 яскравих, наповнених, змістовних років. Любимо тебе, наш янголе!!! Твої дівчата», – розповідає дружина полеглого захисника.«Андрійко був люблячим, турботливим, мудрим татусем; коханим, вірним чоловіком; чуйним сином і вірним другом. Він для нас завжди був позитивом і рушійною силою. Мав багато запалу до життя. В його руках все горіло. Віддавався своїй справі на 100%. «Якщо щось і робити то максимально якісно», – говорив Андрійко. Завжди хотів змінювати світ на краще. Був філософом і мав надзвичайну глибину всередині. Був розумним порадником і надійною опорою в нашому житті з дівчатками. Кредо життя: «Слова придумані для брехні, правда відкриється у вчинках». Прожив 39 яскравих, наповнених, змістовних років. Любимо тебе, наш янголе!!! Твої дівчата», – розповідає дружина полеглого захисника.

Вдома на захисника чекали батько - Олександр Володимирович, мама – Валентина Михайлівна, дружина Юлія, доньки Софія і Анна та сестра Анна.

Солдат Андрій Корнійчук отримав смертельні вибухові поранення внаслідок прямого влучення ворожого снаряда в окоп.

Він героїчно загинув 20 лютого 2023 року на сході України під час виконання бойового завдання поблизу села Червонопопівка на Луганщині. Воїну було 39 років.

Поховали бійця на Алеї Слави кладовища «Нове» в рідному Костополі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних