У Костополі облаштовують культурний простір

Дата: 03.05.2023 14:21
Кількість переглядів: 199

Бібліотека може бути не просто книгосховищем, а культурним хабом для дітей, молоді та дорослих. Саме над цією концепцією наразі працюють у комунальному закладі на Руданського,4. 

Нагадаємо, за цією адресою розташовані Центр культурних послуг, який об’єднує в собі мережу бібліотек, краєзнавчий музей та всі клубні заклади Костопільської громади.

«Ми хочемо трансформувати бібліотеку з книгосховища у потужний культурний простір для інтелектуального розвитку жителів громади, зокрема проведення зустрічей, презентацій, семінарів, круглих столів. Також плануємо створити книжковий клуб», - зазначає в.о. директора КЗ КМР «Центр культурних послуг» Тетяна Макарова. 

Цього року закупили нові книги на суму близько 150 тисяч гривень. Окрім того, відремонтували старе приміщення, в якому раніше зберігали книги на металевих стелажах. А тепер тут не лише читають, але й проводять культурні та просвітницькі заходи. Та подбати потрібно і про прилеглу територію. Саме тому, цього літа заплановано відремонтувати і тротуар на Руданського,4. Аби відвідувачі могли комфортно та безпечно потрапити до Центру культурних послуг. 

А вже зараз, завдяки плідній співпраці закладу із ОСББ «Бібліотечний» (голова Юрій Канкров) ремонтують накриття перед входом у заклад. Після цього за кошти закладу відремонтують і сходи. 

Тож так, спільними зусиллями міської влади, комунального закладу та ОСББ буде створено не тільки цікавий простір, але й сучасне місце для розвитку та дозвілля жителів громади. 

Прикріплюємо схему організації дорожнього руху на вулиці Руданського після завершення всіх робіт:

(Схема)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.