У Костополі відбулася мистецька імпреза

Дата: 22.05.2023 14:13
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Попри війну українські діти продовжують навчатися, розвиватися, мріяти та просто жити. Гарним прикладом цього є вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Днями у Центрі культури та дозвілля відбулась мистецька імпреза під назвою "Творчість в умовах війни".

Розпочали захід зі спільної молитви. Із промовою до присутніх звернувся місцевий священник.

Під час мистецької імпрези вихованці центру показали свої навики, здобуті впродовж двох років у закладі. Присутні мали нагоду насолодитись виступами вокальних, фольклорних, інструментальних, хореографічних та акробатично-циркового колективів.

Майже усі творчі номери нагадували про події, які нині відбуваються в державі. Вихованці центру - талановиті та здібні учні, які люблять те, чим займаються.

Нині у Центрі дитячої та юнацької творчості налічується 1489 вихованців, які займаються у 115 гуртках. Лише за цей навчальний рік 372 учні стали переможцями обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Чи не найбільшою гордістю закладу є циркова студія, до речі, єдина в Рівненській області. Свої здобуті навики на сцені феєрично продемонстрували усі вихованці закладу. Яскраві костюми, цікава атрибутика та талановиті діти. Усе це гармонійно поєдналось у їх номерах.

Мистецький захід мав і благодійну мету. Це збір коштів на павербанк-станцію для 24 бригади. Тож викладачі центру влаштували аукціон, де можна було придбати особливий лот. До прикладу, власноруч зроблена лялька-мотанка, чи домашній коровай, або ж оригінально-оздоблена військова атрибутика. В результаті вдалось зібрати 11 тисяч гривень.

Традиційно, хвилиною мовчання вшанували тих воїнів, які віддали своє життя за Україну, а також згадали про захисників, яким щодня завдячуємо проведенню подібних заходів.

Підтримати та подивитись на юні таланти прийшли рідні вихованців центру, друзі, представники влади, меценати. Загалом мистецька імпреза вдалась. Усі присутні не лише відпочили, а й добру справу зробили!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних