Працівники ЦНАПу та заступник міського голови відвідали старостинські округи

Дата: 06.06.2023 16:54
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Жителі Золотолинського та Яполотського старостинських округів отримали адміністративні послуги та зустрілися із заступником міського голови Юрієм Кузнюком.

Під час особистого прийому мешканці села, які прийшли на зустріч, мали можливість поставити запитання, які їх хвилюють. Увагу приділили і зверненням від родин наших захисників. Загалом люди розповідали про стан доріг в громаді, а також про понтонний міст.

«Розумію, що придбати новий понтон зараз немає можливості, тому будемо працювати над його частковим ремонтом. На жаль, те саме стосується і доріг. Автомобільні дороги загального користування державного та місцевого значення, які перебувають на балансі та відповідно обслуговуються (ремонтуються) Службою відновлення та розвитку інфраструктури в Рівненській області та Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА.», - зазначив заступник міського голови Юрій Кузнюк.

Нагадаємо, щовівторка працівники ЦНАПу Костопільської міської ради виїжджають у села громади, аби надавати адміністративні послуги. Це стало можливо, завдяки мобільному кейсу. Понад 250 жителів громади вже отримали адміністративні послуги в селах. Найбільш із них - витяг про місце проживання. 

Такі візити в старостинські округи Костопільської громади продовжать надалі. Анонс зустрічей із представниками влади та графік надання адміністративних послуг можна знайти на сторінці ЦНАПу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних