У міській раді відбулася робоча нарада з комунальних питань: коротко про головне

Дата: 19.06.2023 12:31
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

У Костопільській міській раді відбулася робоча нарада за участі в.о. міського голови, керівника профільного управління та заступників. Щопонеділка директори комунальних підприємств розповідають про хід робіт та про заплановані роботи на тиждень. Коротко про головне:

КП КМР «Костопільводоканал» завтра розпочне ремонт водопровідної мережі на Українській, адже пізніше на цій вулиці запланований капітальний ремонт дороги.

КП КМР «Костопількомуненергія» продовжує підготовку до опалювального сезону. Котельні у Золотолині вже готові, а наступного тижня підготовчі роботи проведуть і в Великому та Малому Мидську.

КП КМР «Костопількомунсервіс» проводить роботи із підсипання доріг на вулицях, де цього потребують. Також триває аналіз нового маршруту - ЗА. Пасажиропотік на ньому збільшується. Окрім цього, підприємство отримало пристрої для контролю проїзду, тож найближчим часом працюватимуть контролери.

КП КМР «Управляюча компанія «Костопільське багатогалузеве житлово-комунальне підприємство»» продовжує ремонтувати покрівлі будинків. Також розпочали ремонт фасаду на Грушевського, 9 .

«Під час проведення будь-яких робіт потрібно дбати про комфорт жителів. Особливо, якщо ремонт відбувається на центральній дорозі. Асфальтувати необхідно якомога швидше. Також не забуваємо встановлювати відповідні дорожні знаки», - зазначив в.о. міського голови Давид Дідух. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних