Михалюк Олександр Володимироч

Дата: 28.07.2023 16:34
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Народився 18.02.1975 року - загинув 25.07.2023 року

 

 

Герой загинув 25 липня під час виконання військового обов’язку поблизу населеного пункту Серебрянка, Донецької області, внаслідок вогнепального осколкового поранення.

 

Олександр Михалюк народився 18 лютого 1975 року в місті Костопіль. Закінчив Костопільську ЗОШ №5 та був випускником Костопільського професійного технічного училища. Проходив строкову службу 1993-95 році. Працював у Домобудівному Комбінаті згодом в будівельній сфері.

 

20 грудня 2022 року Олександра мобілізували на військову службу. Він був навідник механізованого відділення солдатом військової частини А4667.

«Він був добродушним, сумлінним, відповідальним. Олександр був справжнім професіоналом своєї справи, займався будівництвом та любив тварин. Міг розв’язати будь-яку проблему та завжди охоче допомагав іншим. Був відданий сім’ї та друзям, мав велике почуття відповідальності. Олександр поважав батьків, дуже любив наших синів, намагався виховати з них справжніх людей, яким був і сам, яким і залишився у нашій пам’яті», - розповідає дружина загиблого Світлана.

 

Завжди хвилювався більше за інших, аніж за самого себе, - саме таким назавжди залишиться в пам'яті Олександр Михалюк... У Героя залишилися дружина та двоє синів.

 

Прощалися з Героєм на майдані Шевченка у Костополі. Тут зібралися рідні та близькі Героя, громадськість та представники влади. Чин похорону відбувся у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.Поховали Захисника на «Новому» кладовищі поруч із іншими воїнами небесного легіону. Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна слава Герою Олександру Михалюку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних