Сеник Микола Михайлович

Дата: 29.07.2023 16:38
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

Народився 27.11.1963 року - загинув 23.07.2023 року

23 липня загинув 59-річний Микола Сеник , внаслідок штурмових дій з боку російської армії, поблизу населеного пункту Невське Луганської області. Він був сміливим і відданим воїном, який ставив інтереси нашої нації понад усе.

Народився Микола у місті Костопіль. Після закінчення школи навчався у Рівненському педагогічному інституті та у Києві. Працював учителем фізики, математики та історії у Пеньківській гімназії та гімназії ім. Т.Г.Шевченка у Костополі. Згодом займатися підприємницькою діяльністю.

На початку повномасштабної війни Микола повернувся з-за кордону. У березні пішов добровольцем захищати нашу державу, військову службу проходив у військовій частині А7014. Він був сержантом взводу, командиром відділення управління механізованого батальйону.

«Микола був гідною людиною, справжнім захисником. Коли почалась повномасштабна війна, він одразу повернувся додому і не пожалів свого життя, щоб захистити нас, щоб ми спокійно жили. Великий патріот своєї країни, який завжди відстоював її інтереси та прагнув, щоб ми жили у вільній Україні. Микола був надзвичайно добрим, відданим, відкритим…», - розповідає дружина Галина.

Він був сміливим і відданим воїном, який ставив інтереси нашої нації понад усе. За його подвиги та відданість державі він був нагороджений знаком «Ветеран війни — особливі заслуги» та медаллю «За зразкову службу у Збройних Силах України».

Нехай пам'ять про Миколу Сеника завжди буде в наших серцях і нагадуватиме про непохитну відданість та жертовність наших військових.

Прощалися з Героєм на майдані Шевченка у Костополі. Тут зібралися рідні та близькі Героя, громадськість та представники влади. Чин похорону відбувся у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ.

Поховали Захисника на «Новому» кладовищі поруч із іншими воїнами небесного легіону. Щирі співчуття рідним і близьким!

Вічна слава Герою Миколі Сенику!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних