У Костопільській громаді стартував новий навчальний рік

Дата: 01.09.2023 15:04
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Урочистості з нагоди Дня знань відбулися у всіх навчальних закладах громади. Кожен із них самостійно обирав форму проведення свята: традиційні лінійки, патріотичні квести, флеш-моби, уроки мужності. Заходи відбувалися на шкільних подвір’ях, а також в музеях. Під час кожного заходу було вшановано пам’ять Героїв-земляків, які віддали своє життя за нашу можливість жити, навчатися і навчати. А учні міських закладів побували на Алеї Героїв та біля пам’ятного знака «Герої не вмирають».

Фото без описуФото без описуСьогодні шкільний дзвінок вперше пролунав для сотні першачків, адже для них цей день особливий. Попереду – новий етап, який веде їх у ще незвідану країну знань.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 З новим навчальним роком першокласників, вчителів та батьків привітали в.о міського голови Давид Дідух, заступниця міського голови Наталія Беляновська та начальник управління освіти Олена Дідух. Під час зустрічі побажали мирного, безпечного та успішного навчального року.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 «Неймовірно люблю це свято, осяяне щирими посмішками учнів, напоєне ароматами перших осінніх квітів, з атмосферою радісних зустрічей, хвилювань, надій, сподівань, нових планів! На жаль, не в усіх школах України буде саме так… Тож маємо щоденно дякувати Збройним Силам України за можливість жити, навчатися і навчати, радіти новому дню. Маємо виховати у наших школах покоління справжніх патріотів, інтелектуалів, професіоналів, здатних відбудувати повоєнну Україну, потужну та заможну європейську державу!», - зазначила Наталія Беляновська.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних