Повідомлення про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальних планів території

Дата: 18.09.2023 16:55
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

Відділ містобудування, архітектури та землеустрою управління забезпечення роботи ради, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою Костопільської міської ради повідомляє, що з                                         25 вересня по 25 жовтня 2023 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації:

  1. Внесення змін до Детального плану території, що обмежується вулицею С. Руданського (територія навколо житлового будинку по вул. С. Руданського, 2 та житлового будинку № 34 по вул. Грушевського) та прилеглими до неї територіями в м. Костопіль Костопільського району Рівненської області. Розробник ФОП Бачунов Олег Володимирович.
  2. Внесення змін до Детального плану території, що обмежується вулицею Грушевського (від перехрестя з вул. 8 Березня до перехрестя з вул. Коперніка) та прилеглими до неї територіями в м. Костопіль Костопільського району Рівненської області. Розробник ФОП Бачунов Олег Володимирович.

Замовником даної містобудівної документації є Костопільська міська рада. Підставою для розроблення детальних планів території є рішення Костопільської міської ради №1063 від 10 квітня 2023 року,  №1176 від 13 червня 2023 року.

З відповідною проектною документацією можна ознайомитись до                 25 жовтня 2023  року за адресою: м. Костопіль, вул. Незалежності, 7 (адміністративне приміщення  Костопільської міської ради), кабінет №24.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - начальник відділу містобудування, архітектури та землеустрою управління забезпечення роботи радою, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою Костопільської міської ради Снітко Катерина Анатоліївна.

Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 25 жовтня 2023 року за адресою: м. Костопіль, вул. Незалежності, 7, кабінет №23 або кабінет №24. Подані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

13 жовтня 2023 року відбудеться громадське обговорення  (презентація) вищезгаданих  детальних планів територій. Місце проведення громадського обговорення (презентації): другий поверх (мала зала засідань) адміністративного приміщення Костопільської міської ради по                             вул. Незалежності, 7.  Початок о 10.00 год.

Детальні плани територій розробляються для зміни цільового призначення  земельної ділянки, що входить в межі розробки та вдосконалення архітектурно-композиційного рішення окремих об’єктів, опрацювання планувального рішення забудови земельної ділянки по вулиці С. Руданського, встановити планувальні обмеження для реконструкції вбудовано-прибудованих об’єктів комерційного призначення до існуючого багатоквартирного будинку по вул. С. Руданського, 2.

Проекти детальних планів територій та більш детальна інформація про склад, зміст і основні техніко-економічні показники проектів містобудівної документації висвітлено на офіційному сайті Костопільської міської ради (http://www.kostopil-rada.gov.ua).

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних