Відбулася нарада з питань критичної інфраструктури

Дата: 06.10.2023 15:21
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

У Костопільській міській раді відбулася нарада з питань критичної інфраструктури. В.о. міського голови зібрав заступників, керівників профільних управлінь та фахівців комунальних підприємств, аби обговорити готовність до відключень електроенергії.

Під час наради обговорили стан функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Наразі комунальники перевіряють готовність до експлуатації резервних джерел живлення для теплопостачання, роботи водопровідних та каналізаційних мереж. Зокрема, водоканал підключить ще два об'єкти до нових генераторів. Фахівці підприємства налагоджують у системі належний тиск, щоби все населення було забезпечене водою у разі відключень світла. А особливо, люди, які живуть в багатоповерхівках. Такі ж завдання отримали представники комуненергії. Перш за все, напрацювати алгоритм, який дозволять максимально забезпечити людей теплом. Ще одним пріоритетом залишається функціонування медичних закладів в період нестабільного електропостачання.

"З досвіду минулого року, ми знаємо, що росіяни можуть знову намагатися залишити міста без світла та тепла. Тому, ми продовжуємо підготовку до осінньо-зимового періоду в контексті можливих відключень електроенергії, у тому числі повного блекауту. Зробимо усе можливе, щоб бути готовими до різних сценаріїв", - зазначив Давид Дідух.

Не менше як 60% об’єктів критичної інфраструктури в громаді повинні функціонувати в умовах блекауту. Та для цього потрібно підготуватися: закупити додаткове пальне, забезпечити укриття дизельними генераторами тощо. Також будуть доукомплектовані Пункти незламності, які розташовані в освітніх закладах міста. На найближчій сесії ці потреби буде додатково профінансовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних