Тильман Юрій Васильович

Дата: 28.10.2023 09:34
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Народився 07.05.1975 року - помер 23.10.2023 року

Ми втратили вірного сина України, воїна та просто хорошу людину.. Юрій Тильман боронив наші кордони на передовій, проте помер у медичному закладі.

Юрій Васильович Тильман народився 7 травня 1975 року у Костополі. Навчався в школі №5, а згодом в училищі. Після закінчення навчання працював будівельником. Півтора року Юрій Тильман захищав наші кордони в зоні АТО. Потім повернувся додому, а вже 12 жовтня 2022 його мобілізували. Він перебував на передовій до липня 2023 року: спочатку на Донеччині, потім на Харківщині. Але через хворобу Юрій Тильман був змушений припинити службу. Молодший сержант помер через хворобу у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (м. Харків) 23 жовтня.

Військовослужбовець разом із цивільною дружиною тривалий час жив у с.Тростянець та виховував дітей. Зараз сину 17, а доньці 22 роки.

«Ми дуже жалкуємо, що з нами тепер немає Юрія. Він був дуже доброю людиною, завжди допомагав іншим, доглядав за батьками, любив свою сім’ю та Україну. Він мав проблеми зі здоров’ям, але дуже хотів захищати країну від ворога. Тому, так і зробив. Спочатку в 2015 році, а потім в 2022..», - розповідає дружина Руслана.

Громада зустріла захисника у Костополі, на майдані Шевченка відбулося загальноміське прощання. Тут зібралися рідні та близькі Героя, громадськість, духовенство та представники влади. Прощалися із Юрієм і у селі Тростянець. Чин похорону відбувся у місцевому храмі. А по завершенню Героя провели пішою ходою до місцевого кладовища.

Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам’ять і слава українському воїну Юрію Тильману, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних