Дмитрук Олександр Миколайович

Дата: 23.10.2023 09:39
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Народився 24.08.1972 року - загинув 14.10.2023 року

Ціною власного життя він відстоював право нашої нації бути вільною. Олександр був сильним та мужнім, до останнього життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас. Солдат Олександр Дмитрук загинув 14 жовтня цього року поблизу населеного пункту Сергіївка Луганської області. Внаслідок мінно-вибухової травми отримав поранення несумісні з життям. 

Олександр Дмитрук  народився 24 серпня 1972 року у селі Велика Любаша, тут будував своє життя. Закінчив місцеву школу, а далі проходив строкову службу у Збройних Силах України. Потім працював робітником на різних підприємствах. Останні 20 років працював на КП "Костопільводоканал" електромонтером з ремонту та обслуговування електроустаткування.

«Це жорстоко і незбагненно. Колектив КП КМР "Костопільводоканал" глибоко сумує з приводу гіркої втрати. Олександр був патріотом та завжди говорив про те, як важливо плекати нашу мову й культуру. Він не міг лишитися осторонь і в травні 2023 пішов захищати нашу Україну. Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Я схиляю голову у скорботі. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме там, де праведні спочивають. Спочивай, Олександре, з миром», - каже інспектор з кадрів Оксана Прибильська.

У травні цього року Олександра Дмитрука мобілізували. Він проходив службу солдатом у військовій частині А4056.

“Олександр був дуже добрим, справедливим. Завжди всім допомагав, був щирим та відвертим “, - розповідає сусідка загиблого Світлана. Односельці знали Олександра як працьовиту, веселу, світлу людину. Чоловік був гарним другом, надійним військовим товаришем та прекрасною людиною. У Героя залишився брат Василь.

23 жовтня із загиблим воїном-земляком прощалися на майдані Т.Г. Шевченка: схилили голову у пам'ять про військового близькі люди Олександра, громадськість, духовенство, представники влади. Цього дня прощалися із Олександром Дмитруком і у Великій Любаші. Чин похорону відбувся у місцевому храмі. Його поховали на місцевому  кладовищі у Великій Любаші.

Вічна пам’ять і слава українському воїну Олександру Дмитруку, який захищав рідну країну та кожного з нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних