Студія танцю «So Easy» отримали міні Гран-прі та I місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі у Польщі

Дата: 31.10.2023 15:33
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Минулими вихідними у м. Перемишль відбувся VI Міжнародний фестиваль-конкурс «Самоцвіти». У ньому взяли участь вихованці танцювального колективу із Костополя «So Easy», де показали потужну хореографію та яскраве шоу. В результаті, отримали міні Гран-прі та I місце на міжнародному конкурсі.

«Ми продемонстрували один хореографічний номер. У ньому виступили діти різного віку. Номер ми готували спеціально для фестивалю і журі гідно його оцінили. До слова, у журі був мер міста Перемишля Войцех Бакун, який теж нас відмітив. Сам конкурс дуже потужний та масштабний, де зібралось чимало сильних учасників як з України так і Польщі», - розповідає керівник студії танцю Оксана Мельнійчук.

Окрім участі у фестивалі, діти мали можливість відвідати різні екскурсії та більше ознайомитись з містом. Найбільше вразив замок, що розташований неподалік від міста Перемишль.

Студія танцю «So Easy» заснована у 2017 році. Там займаються діти різної вікової категорії: від 4-ох до 16 років. Стилі, які розвивають: стріп денс та контемпорарі. Колектив «So Easy» відомий не лише у Рівненській області, а й далеко за її межами. За майже 7 років існування відвідали чимало країн, де гучно та яскраво заявили про себе.

«Ми кожного року стараємось відвідати якусь іншу країну. Пропустили лише рік, коли почалось повномасштабне вторгнення. Найбільше запам’ятався фестиваль у Грузії, де ми танцювали "патріотичний" номер. Гран-Прі дісталося грузинам і ми вже навіть не сподівались на нього. Але в останній момент один із членів журі (грузин) від себе дав нам ще одне гран-прі. Тоді плакали всі: і діти, і батьки в залі», - згадує Оксана Мельнійчук.

А вже цієї п’ятниці вихованці студії вирушать на триденний фестиваль у Буковель.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних