Костопільська громада - лідер в енергозбереженні

Дата: 21.11.2023 16:26
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Інноваційні підходи до енергоефективності та сталого розвитку Рівненщини. Нові рішення в умовах потенційної енергетичної нестабільності. Такі теми обговорювали під час IV регіонального форуму ОСББ та громад Рівненщини. Це потужний захід, який збирає голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, обласну та місцеву владу, керівництво Фонду енергоефективності України та провідних банків, представників відомих компаній та підрядних організацій, а також профільні громадські організації.

Для голів ОСББ – це місце сили та натхнення. Тут вони надихаються на зміни і бачать, що, попри виклики війни, можна змінювати інфраструктуру кожного конкретного будинку на краще. На цьому заході учасники обмінюються кейсами ОСББ щодо збільшення енергоефективності їхніх будинків завдяки передовим технологіям.

У форуму взяли участь і представники Костопільської міської ради Юрій Кузнюк, Віталій Повх, Вікторія Музичко.

Один з модераторів форуму Михайло Лук’яник зазначив, що Костопільська громада є одною із лідерів за впровадженням нових рішень щодо збільшення енергоефективності. В підтвердження його слів заступник міського голови Юрій Кузнюк на одній із платформ представив інструменти підтримки ОСББ Костопільської громади щодо збільшення енергоефективності будинків.

«Костопільська громада одна з небагатьох, яка внесла зміни в місцеву програму «Енергодім Костопіль», відповідно до якої тепер ОСББ може отримувати відшкодування частини вартості понесених витрат з міського бюджету у п’ять кроків, а не чекати повної верифікації проєкту Фондом енергоефективності. Також ОСББ можуть тепер скористатися поворотною безвітсотковою фінансовою допомогою відповідно до Програми «Револьверний фонд міст» АЕМУ. Адміністрування Програми є безоплатним для громад-членів Асоціації «Енергоефективні міста України» і проводиться за рахунок АЕМУ», - підсумував заступник міського голови Юрій Кузнюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних