USAID «ГОВЕРЛА»: у Костополі відбулася чергова зустріч із партнерами

Дата: 17.01.2024 16:13
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

В Костопільській громаді нещодавно провели комплексне дослідження «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг пілотних громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 17 січня у міській раді обговорили із експертами проєкту його результати. До робочої групи увійшло керівництво міської ради, очільники закладів об’єктів соціальної роботи, представники громадських об’єднань.

Головна тема зустрічі - результати досліджень доступності та чутливості до конфліктів соціальних послуг. Говорили і про те, як підвищити рівень інклюзії та доступності послуг. Під час зустрічі також затвердили соціальний паспорт громади.

Соціальний паспорт — це документ, що містить інформацію про ресурси та соціальні особливості громади. Він описує адміністративно-територіальний устрій, демографічний стан, рівень зайнятості/безробіття, інфраструктуру, житлово-комунальне господарство, громадські та релігійні організації, місцеве самоврядування та бюджет, а також ризики, з якими стикаються мешканці громади. Така зустріч також дозволила напрацювати подальші кроки щодо взаємодії з командою експертів, зокрема щодо фізичної доступності об’єктів послуг та інклюзії в сфері освіти.

За словами експертів проєкту, Костопільська громада визначена однією із кращих у Рівненській області щодо співпраці із зазначеними партнерами. Захід проводиться громадською організацією «Фундація «Простір» в рамках проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних