Таргоній Вячеслав Олександрович

Дата: 09.02.2020 12:27
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

15 травня 1948 року народження

Рішенням Костопільської міської ради №620 від 18 квітня 2013 року присвоєно Почесне звання «Почесний громадянин міста Костопіль»       

Таргоній Вячеслав Олександрович народився в селі Хмизопіль Костопільського району в сім’ї колгоспників.

Після закінчення юридичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка, розпочав трудову діяльність.

У 1978 року обраний на посаду судді Костопільського районного суду. У 1982 році обраний головою цього ж суду, де пропрацював понад 30 років.

Як голова суду Таргоній В.О. приділяв велику увагу питанням доступності громадян до правосуддя, підвищення його якості та оперативності. В суді налагоджено щоденний оперативний прийом громадян.

В практику роботи суду запроваджено так звані «дні відкритих дверей» та вивчення думки громадян з приводу організації роботи суду.

За рівнем організації роботи Костопільський районний суд рахується одним з кращих в державі, у 2004 році Державною судовою адміністрацією України йому надано статусу «модельний».

Таргоній В.О. постійно дбає про підвищення кваліфікації суддів та працівників апарату суду. Засвідченням цього є і те, що у 2012 році троє помічників суддів районного суду успішно склали кваліфікаційні іспити і призначені на посади судців місцевих судів України.

Високий професіоналізм судді Таргонія В.О., його багаторічна та сумлінна праця по здійсненню правосуддя та зміцненню правопорядку неодноразово відзначалися грамотами, подяками та відзнаками різних рівнів державних органів влади. Неодноразово нагороджувався грамотами Костопільської міської та районної рад, районної та обласної державних адміністрацій. Його нагороджено Почесною грамотою голови Державної судової адміністрації України, грамотою Ради суддів України, Почесною відзнакою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Таргоній В.О. приймає активну участь в житті територіальної громади міста Костопіль. Він є одним з фундаторів Святотроїцького храму. У 2008 році за заслуги перед помісною Українською православною церквою нагороджений Благословенною грамотою Патріарха Київського і всієї Руси - України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних