Сасинюк Лідія Леонтіївна

Дата: 09.02.2020 12:34
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

1 квітня 1928 року народження

Рішенням Костопільської міської ради №559 від 16 жовтня 2008р. присвоєно Почесну відзнаку  «За вагомий внесок у розвиток міста і громади».

Лідія Леонтіївна Сасинюк все своє трудове життя присвятила навчанню та вихованню підростаючого покоління. Працюючи тривалий час на посаді директора Костопільської школи-інтернату, всю свою творчу енергію, досвід вона спрямувала на зміцнення навчально-технічної бази закладу. Створений нею і трудовим колективом краєзнавчий музей став осередком національного виховання школярів.

«Після відвідин музею кожний звідси вийде щирим українцем», - така була висока оцінка її роботи одним із відвідувачів, гостей музею. А їхали сюди освітяни з усієї України: вивчити досвід, почерпнути розумне і корисне для себе.

Виховання кращих рис громадянина: патріотизму, любові до рідного краю, національної гордості – це ті пріоритети, які завжди ставила перед собою досвідчений педагог, керівник, щирий наставник.

Освітянська діяльність її тісно перепліталася з громадською. Вона завжди активна у всіх міських заходах, особливо переймається проблемами молоді, дбає про її духовність. Невтомна праця Лідії Леонтіївни високо поцінована державою та місцевими органами влади. За високі результати в галузі освіти отримала звання «Відмінник народної освіти України», «Відмінник народної освіти СРСР», нагороджена грамотами обласної, районної та міської рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних