Пліч-о-пліч: дві команди перемогли в ІІ етапі змагань з баскетболу

Дата: 14.02.2024 17:15
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

У Костопільській громаді тривають масштабні учнівські змагання у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Шкільний відбір найсильніших учасників із видів спорту вже позаду. Наразі у громаді активно набирає обертів наступний етап.

14 лютого провели відбіркові змагання з баскетболу серед команд юнаків 2008 р.н та молодших, а також команд дівчат 2010 р.н та молодших. До змагань долучились шість команд Костопільської громади: Костопільський ліцей №5; Костопільський ліцей №6; Костопільський ліцей №3; Маломидський ліцей.

Учасників змагань привітали заступниця міського Наталія Беляновська та начальниця управління освіти КМР Олена Дідух. Спочатку пролунав Гімн України, а далі присутні вшанували пам'ять загиблих під час війни хвилиною мовчання.

Не лише захопливі змагання, але й дружня атмосфера на майданчику, робили захід особливим. Учасники отримали задоволення від гри та підтримки одне одного. Переможців та призерів змагань нагородили грамотами. Нагородження провели заступниця міського голови Наталя Беляновська та заступниця начальника управління освіти КМР Оксана Козакова.

Перемогу у змаганнях та право представляти Костопільську громаду у ІІІ етапі змагань здобули дві команди серед юнаків та дівчат. Серед юнаків – команда Маломидського ліцею(вчитель Онищук Михайло), а серед дівчат – Костопільський ліцей №6 (вчитель Лазарчук Сергій).
ІІ місце серед дівчат посіли гравці Костопільський ліцей №3, серед юнаків – Костопільський ліцей №6, а ІІІ місце вибороли серед юнаків та дівчат Костопільський ліцей №5.

Єдність, підтримка, згуртованість, перемога– ці та ще багато інших емоцій відчувають учасники та учасниці проєкту. Злагоджені дії та взаємоповага всіх учасників команд мотивує та надихає інших учнів займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Разом переможемо!

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів. Його метою є залучення молоді до шкільного спорту і навчання дітей бути командою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних