«Активна молодь – сильна громада»: у Костопільській громаді реалізують новий проєкт

Дата: 13.03.2024 12:58
Кількість переглядів: 183

Фото без опису
 

Костопільська громада підписала Меморандум про співпрацю і межах реалізації проєкту «Активна молодь - сильна громада».

Меморандум про співробітництво підписали 14 березня в.о. міського голови Давид Дідух і громадська організація «Центр політичних студій». Документ затверджено в межах реалізації проєкту «Активна молодь - сильна громада», що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Як повідомив керівник проєкту Віталій Світлик, предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між громадою і «Центром політичних студій» у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей.

Згідно з документом, Костопільська громада забезпечить участь молоді у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах), сприятиме поширенню інформації про діяльність та заходи у рамках проєкту, забезпечить приміщення для зборів Молодіжної ради, а також зокрема сприятиме в розробці та прийнятті місцевого нормативно-правового акту для покращення діяльності Молодіжної ради. Зі свого боку, команда експертів проєкту забезпечить фаховий супровід громади у заходах проєкту, надасть інформаційні та аналітичні матеріали, а також передасть обладнання для матеріальної підтримки молодіжних рад.

Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах-партнерках, зокрема в Костопільській, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень. Під час зустрічі представили заплановану проєктну діяльність, розповіли про подальші кроки й напрямки співпраці, презентував календарний план заходів, розповів про те, що чекатиме на учасників і учасниць серії заходів під егідою Школи молодіжних рад, яка стартує незабаром.

Нагадаємо, що Костопільська громада бере участь у проєкті «Активна молодь - сильна громада» з березня цього року.

Ця публікація створена спільно з ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних