Оголошення про початок громадського обговорення проєкту стратегії розвитку Костопільської територіальної громади та Плану заходів із її реалізації

Дата: 18.03.2024 12:50
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

З 18 березня 2023 р. по 16 квітня 2024 року відповідно до розпорядження міського голови від 15 березня 2024 р. № 72-р Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Костопільської територіальної громади  до 2030 року та Плану заходів з її  реалізації на 2024-2027 роки  проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Костопільської територіальної громади до 2030 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації стратегії розвитку Костопільської міської територіальної громади  на період до 2030 року.
 

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії на період 2024–2027 рр., їхнього змісту.  
 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити) та першого плану її реалізації (завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Костопільській міській раді за адресою: м. Костопіль, вул. Незалежності 7, каб. 230.
 

Просимо Вас до 16 квітня 2024 року  включно на електронну адресу ekonomkost@gmail.com надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (завантажити).
 

27 березня 2024 р. проводитиметься захід із громадського обговорення за адресою: м. Костопіль, вул. 1 Травня (зала засідань) початок о 10.00. Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Костопільської територіальної громади до 2030 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації стратегії розвитку Костопільської міської територіальної громади  на період до 2030 року є Повх Віталій (тел.0989555075 e-mail:  ekonomkost@gmail.com).
 

 В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Костопільської міської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю депутатів, старост, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.
 

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Костопільська територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних