У Костопільській БЛІЛ готуються до встановлення теплового насоса на гарячу воду

Дата: 24.06.2024 10:00
Кількість переглядів: 207

Фото без опису
 

Після призначення нового керівника БЛІЛ розпочато капітальний ремонт системи гарячого водопостачання корпусу №1 із встановленням теплового насоса. Профінансує роботи Костопільська міська рада спільно із Посольством Федеративної Республіки Німеччина 🇩🇪. А лікарня власним коштом облаштує приміщення для розміщення системи.

«Зараз гарячого водопостачання недостатньо, маємо невелику кількість бойлерів. Тому, реалізація проєкту дозволить створити надійну систему, яка забезпечуватиме стабільне гаряче водопостачання без перебоїв, зменшити споживання електричної енергії, що використовується на потреби гарячого водопостачання шляхом застосування джерел відновлювальної енергії», - розповідає директорка БЛІЛ Наталія Кондратюк.

Ми дякуємо громадській організації «Екоклуб» за суттєву допомогу у реалізації проєкту, оскільки вона має значний досвід у розвитку, проектуванні, будівництві та експлуатації об’єктів з відновлювальних джерел енергії, у тому числі для потреб місцевих громад у різних регіонах України, має професійну команду, сталі комерційні зв’язки і здатне організувати будівництво і введення в експлуатацію таких об’єктів.

«Теплові насоси - передові рішення у сфері гарячого водопостачання і ми щиро сподіваємося на суттєве збільшення кількості таких проєктів. Тепловий насос у Костопільській БЛІЛ має бути таким об'єктом, на який будуть рівнятися не лише усі громади Рівненщини, але і громади України. Маю надію, що цей проєкт буде прикладом, який змусить громади захоплюватися, а вже через кілька років ми матимемо безліч таких проєктів», - каже експерт з енергоефективності ГО «Екоклуб» Дмитро Сакалюк.

Основна ціль проєкту - забезпечити належні умови перебування в закладі пацієнтів, персоналу та відвідувачів, а також дотримання санітарно-гігієнічних норм шляхом надання максимального доступу до гарячої води. Зазначимио, що нещодавно виконком затвердив проектно-кошторисну документацію на ці роботи. Кінцевий термін виконання - серпень 2024.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних