Молодіжна рада при Костопільській міській раді долучилася до чергового тренінгу в рамках Школи молодіжних рад!

Дата: 12.06.2024 10:32
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

 

11 червня відбувся черговий тренінг Школи молодіжних рад в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада». Сьогодні члени Молодіжної ради та інші охочі вчилися, як правильно комунікувати з молоддю та членами органів місцевого самоврядування. 

 

Тренінг проводила Марія Орлова, експертка проєкту «Активна молодь — сильна громада». Протягом заходу менторка давала теоретичні та практичні знання з комунікацій. Як комунікувати з народними обранцями, з молоддю, з лідерами громади, аби покращити знання молоді зі стратегічних комунікацій. 

 

Фото без опису

 

«Протягом заходу мені сподобалося те, що вдалося зрозуміти специфіку комунікації як з органами місцевого самоврядування, так і з молодими людьми різного віку. Попри те, що я навчаюсь в інституті журналістики, досвід, взятий з подібного тренінгу, матиме ефективні наслідки у нашій комунікації», — так прокоментував наш тренінг прес-секретар молодіжної ради при Костопільській міській раді, Юрій Лукомський. 

 

Це був третій модуль із навчання молодіжних рад, тож наступний, що пройде у липні, стане фінальним, де всі члени тренінгів отримають сертифікати про здобуті знання.

Цей проєкт реалізовує громадська організація «Центр політичних студій» в рамках Ініціативи «Активна молодь – сильна громада», і він став став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних