Комунальники систематично прибирають берег річки Замчисько

Дата: 23.07.2024 12:59
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

 

Працівники комунального підприємства дбають не лише про чистоту доріг та тротуарів, але й паркових та прибережних зон. Влітку найбільш критичною ситуація стає поблизу водойми. Після «відпочинку» окремих громадян, вранці комунальники прибирають велику кількість залишеної скляної тари та пластику. В менш людних місцях дехто продовжує влаштовувати стихійні звалища, які оперативно прибрати неможливо. Адже нині бракує працівників – за чистоту відповідає всього семеро людей. 

 

Нещодавно берег Замчиська оглядала комісія у складі представників екоінспекції та міської ради. Виявлено накопичення відходів, власників яких неможливо встановити. Після рішення виконкому несанкціоновані безхазяйні звалища змушені будуть прибрати працівники КП «Костопількомунсервіс» КМР. Тому, вкотре просимо жителів громади бути більш свідомими і цінувати нелегку працю інших!

 

Випадки влаштуванням стихійних звалищ на березі Замчиська непоодинокі. Залучено було не тільки комісію міськради, а й поліцію. Правоохоронці спостерігали за місцем, куди систематично викидали сміття, однак знайти порушників не вдалося. З мешканцями прибережної смуги Замчиська проводили роз’яснювальні бесіди і попередили про адміністративну відповідальність. Якщо ж такі випадки повторяться, спостереження за стихійними звалищами буде посилено і знову залучено поліцію.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних