У Костопільській громаді оголошено день жалоби 

Дата: 23.07.2024 16:24
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 

За нашу волю та незалежність продовжують віддавати життя найкращі. На жаль, 19 липня помер костопільчанин Шулім Сергій Михайлович. Із вірою в Україну він боровся за наше майбутнє до останнього. 

Сергій Шулім народився у Костополі 14 серпня 1989 року. Навчався в школах №9 та №2, а далі вступив до будівельного коледжу. Сергій найбільше дбав про свою родину: маленьку донечку, дружину та батьків. 

"Він любив спокійне життя, риболовлю, багато часу проводив із донькою. Зараз їй всього п'ять років.. Сергій залишиться в нашій пам'яті як люблячий чоловік, чудовий син і турботливий батько", - пригадує дружина воїна Анна Шулім. 

Деякий час Сергій Шулім працював за кордоном, а також на підприємстві у Костополі. У серпні минулого року приєднався до лав ЗСУ. Був стрільцем-санітаром 3 піхотного відділення 3 піхотного взводу і 3 піхотної роти. Пройшов навчання за кордоном і отримав сертифікат бойового медика взводу. На Донецькому напрямку солдат Сергій Шулім отримав контузію, перебував два тижні в медзакладі, а потім повернувся на позиції. Стан воїна погіршився і його серце, на жаль, зупинилося в лікарні. 

 

Просимо жителів громади гідно зустріти воїна та віддати йому шану. В'їзд кортежу у місто Костопіль відбудеться сьогодні, 23 липня, о 21:00.  Маршрут: вул. Рівненська - вул. Нова - вул. Коперніка - вул. Грушевського - вул. Степанська - вул. Дорошенка 

Прощання із воїном відбудеться 24 липня за графіком: 

  • 12:30 - заупокійна літія в домівці (м. Костопіль, вул. Дорошенка, 7)
  • 13:00 - чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню у храмі чину поховання відбудеться піша хода до майдану Т.Г. Шевченка. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

 

Вічна слава воїну! Щирі співчуття родині


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних