Костопільська громада попрощається із двома загиблими воїнами

Дата: 14.08.2024 14:25
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Вони любили свою країну та віддали за неї життя. Ігор Демчина та Олександр Козаков - наші земляки, які нещодавно загинули на Донеччині. 15 серпня військових проведуть в останню земну дорогу.

Фото без опису

Ігор Демчина любив життя, мав багато мрій та планів...На жаль, їм не судилося збутись. Наш земляк поклав своє життя у боротьбі із ворогом.

Ігор Пилипович Демчина народився у Костополі 23 січня 1976 року. Навчався у спортивному ліцеї. Не мав дітей та дружини, але хотів би створити сім'ю і жити у вільній Україні. Таким пригадує Ігоря його брат Сергій:

"Він завжди був щирою та добродушною людиною. Жив, працював і радів цьому життю. Ніколи не відмовляв у допомозі та був привітним до кожного. На війну Ігор пішов добровольцем цього року. Це було його власне виважене рішення, попри деякі негаразди зі здоров'ям. Шкода, що війна стала на заваді в реалізації його мрій і планів. Він міг би так багато зробити в своєму житті. Світла пам'ять..".

Наш земляк був гранатометником єгерського відділення. Його життя обірвалося 11 серпня 2024 року внаслідок мінно-вибухової травми на Донеччині.

Світла пам'ять та співчуття всім близьким воїна!

Фото без опису

Він був завжди готовий допомогти своїм рідним, односельчанам і всім, хто цього потребує. Олександр Козаков народився 2 грудня 1972 у селі Тростянець, що на Костопільщині. Зростав разом із чотирма братами та сестрою, з якою вони були двійнятами. Олександр навчався в Золотолинській школі. Згодом вступив до кооперативного училища у місті Рівне. Там він здобув професію кухаря. Після завершення навчання працював бригадиром та головою колгоспу. Ось яким пригадує свого брата Оксана Олександрівна:

"Він був дуже добрим та спокійним. Завжди відгукувався на прохання допомогти. В нас все село в жалобі. Адже Олександра знають як людину, яка завжди прийде на допомогу, навіть якщо доводиться покинути свої справи. Брат ніколи нікого не ображав. Ні мене, ні маму, ні наших рідних. В дитинстві ми були дуже дружніми і заступалися один за одного. Світла пам'ять нашому брату Олександру".

21 березня 2022 року Олександра Козакова призвали на війську службу. Як розповідає сестра, він був кухарем у військовій частині. А згодом поїхав на Донеччину. Там 10 серпня 2024 Олександр загинув внаслідок скиду боєприпаса з ворожого дрону.

 

15 серпня у Костопільській громаді оголошено день жалоби. Просимо гідно зустріти земляків і попрощатися з полеглими воїнами.

15 серпня 13:00 – в'їзд похоронних кортежів в місто Костопіль. Маршрут: вул. Рівненська – вул. Нова.

13:00 – загальноміське прощання із Ігорем Демчиною та Олександром Козаковим.

Після прощання на майдані Т.Г. Шевченка похоронний кортеж із Ігорем Демчиною прямуватиме до храму Олександра Невського.

13:40 – чин похорону за військовим буде звершуватись у храмі Олександра Невського. Поховають захисника на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Похоронний кортеж із Олександром Козаковим прямуватиме в село Тростянець, де воїна поховають.

14:30-15:30 – прощання та літія в його домівці (Підлісна, 20).
16:00 – чин похорону за загиблим у місцевому храмі.
Пішою ходою воїна проведуть до кладовища у селі Тростянець.

Щирі співчуття рідним та близьким захисників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних