У Костопільській лікарні поліпшили харчування
Костопільська багатопрофільна лікарня відтепер більше витрачає на закупівлю продуктів. Так, вдалося урізноманітнити меню та зробити харчування здоровішим.
Тепер пацієнти щоденно отримують різноманітні м'ясні вироби або рибу, овочеві салати, супи, сік. До того ж, благодійники передають продуктові набори. Перелік та якість страв особисто переглядала Наталія Кондратюк.
«Зміна керівництва закладів сприяє покращенням. Костопільська БЛІЛ цьому приклад. За декілька місяців новий керівник долає проблеми, що існували роками. Генеральний директор не лише використовує кошти лікарні чи міського бюджету, але й систематично залучає благодійників. Завдяки співпраці та довірі меценатів вдалося оновити посуд, частину лікарняних ліжок, отримати нове обладнання. Та найголовніше, що сьогодні триває облаштування реабілітаційного відділення», — каже в.о.міського голови Давид Дідух.