Дослідження гастрономічних особливостей Костопільщини продовжуються

Дата: 18.10.2024 15:41
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Нещодавно відбулася експедиція в село Моквинські хутори в рамках проєкту «Костопільщина на смак». 
Жителька села 66-річна Потапчук Надія Остапівна відтворила давні рецепти страв – деруни з сиром, голубці з картоплею та грибами, росул. Господиня поділилися власними секретами, які передаються в її родині з покоління в покоління.

Мета проєкту — збереження та популяризація традиційної кулінарної спадщини. Його реалізує КЗ «Центр культурних послуг» Костопільської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних