Новини

23 Березня, 2024 р., 13:50
Знову на Костопільщині скорботний день. Невимовно болюча втрата для рідних.. Війна забрала життя вірного захисника Сергія Швецова.  Сергій Швецов народився на Херсонщині у селі Щасливе 19 жовтня 1975 року. Навчався у місцевій школі, потім працював комбайнером. Разом з дружиною виховував сина та доньку. Мав трьох онуків. У вересні 2022 року вони виїхали з окупації та оселилися в Костополі. На той час син вже воював. Сергій Швецов також не міг стояти осторонь і приєднався до лав ЗСУ.  Він був командиром відділення і перед смертю врятував побратимів. «Відходьте, інакше ляжемо всі»,  – такими були його останні слова. Про це розповіли поранені побратими дружині воїна. Сергія тривалий час вважали зниклим безвісти. Рідні до останнього сподівалися, що він живий. Сергій Швецов загинув 28 вересня 2023 року поблизу с.Приютне Запорізької області.
22 Березня, 2024 р., 10:05
Наша громада – у партнерських відносинах з Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). Налагодження співробітництва почалося ще до повномасштабної війни, а співпраця вже в умовах вторгнення. «Впродовж 2022-2023 років Костопільська громада отримала від партнерів матеріальну допомогу на загальну суму понад 7 млн грн. Не менш важлива підтримка від Проєкту – це юридична та методична допомога, навчальні тренінги та заходи, які наші спеціалісти відвідують. За це ми безмежно вдячні, адже така підтримка від американського уряду та народу вкрай важлива для нас», – розповів заступник міського голови Юрій Кузнюк. Дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та сподіваємось на подальшу співпрацю. Пишаємося тим, що маємо такого партнера!
20 Березня, 2024 р., 14:14
У боях за волю і цілісність нашої країни гинуть найкращі.. Вони вірно захищали Україну від окупантів і в цій боротьбі поклали життя. До останнього подиху два наших земляки стояли на варті свободи. Вони загинули за вільне майбутнє своїх дітей та наступних поколінь українців. 21-22 березня громада прощатиметься із Олександром Кожарком та Олександром Данилюком.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних