Інструменти для підтримки активних ОСББ: що впроваджено на сьогодні

Дата: 04.12.2023 08:54
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Костопільська міська рада створила інструменти для підтримки активних ОСББ міста, особливо учасників Державної програми «Енергодім», це: - на сьогодні прийнята та діє міська програма «Енергодім-Котопіль» на 2021-2023 роки, відповідно до якої з міського бюджету відшкодовується для ОСББ, що реалізують власні енергозберігаючі проєкти, частина вартості понесених затрат (10-20%). - створено револьверний фонд 900 тисяч гривень, в якому ОСББ можуть брати безвідсоткову поворотну фінансову допомогу (позику) на впровадження власних енергозберігаючих проєктів, в першу чергу в рамках Державної програми «Енергодім».

2 грудня в приміщенні міської ради відбулись загальні збори співвласників ОСББ «Галицьке 2» на якому мешканці будинку надали дозвіл отримати від револьверного фонду поворотну фінансову безвідсоткову допомогу та уповноважили голову правління ОСББ Юрія Канкрова на підписання фінансових документів та представлення інтересів об’єднання. Ці кошти планують використати на придбання будівельних матеріалів для капітального ремонту даху власного п’ятиповерхового будинку.

«На сьогодні уже надійшов пакет документів на отримання поворотної фінансової безвідсоткової допомоги Револьверного фонду від ОСББ «Аптечний». Найближчим часом відбудеться засідання конкурсної комісії при міській раді з відбору позичальників револьверного фонду», - розповідає начальник управління економіки та регіонального розвитку КМР Віталій Повх.

 

Нагадуємо, що ОСББ «Галицьке 2» у жовтні цього року розпочало будівельно-монтажні роботи по проєкту в рамках Державної програми «Енергодім», що передбачає капітальний ремонт (утеплення даху та стін, заміни вікон та модернізацію системи опалення) п’ятиповерхового будинку по вул. Данила Галицького, 2.

  «Нині завершено на 100% перший крок  - ремонт системи опалення із заміною радіаторів в квартирах співвласників. На 90% реалізований 2 крок, а саме завершені роботи із заміни вікон на металопластикові склопакети на сходових маршах у місцях загального користування будинку», - підсумував заступник міського голови Юрій Кузнюк.

Детальніше про револьверний фонд

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних